Over ons

Over ons

Het internetbedrijf voor gerechtsdeurwaarders en incasso-organisaties!

StudioJente is een jong multimedia bedrijf in Friesland. StudioJente verzorgt volgens de laatste technieken de totale internetmarketing voor ondernemers, waaronder veel gerechtsdeurwaarders en incasso-organisaties. Bij internetmarketing kunt u denken aan websites, product- of bedrijfsfilms, fotografie, tekstschrijven en zakelijke social media. Door de combinatie kunt u voor al deze marketing terecht op één adres om uw bedrijf op een professionele wijze op internet te presenteren.

Webdesign

93%

Advertising

87%

Content creatie

96%

Premium dienstverlening

Dit alles in combinatie met een premium-level dienstverlening. Als u een probleem heeft of er moet een aanpassing worden doorgevoerd op uw website bieden wij direct ondersteuning. Bij ons hangt u niet een half uur in de wachtrij of hoeft u niet weken te wachten op een reactie via de mail. Wij nemen direct de telefoon op en gaan direct voor u aan het werk. Daarnaast nemen we regelmatig contact op met de vraag of alles goed verloopt en komen we minimaal één keer per jaar bij u langs om uw website of social media door te nemen. We nemen uw wensen door en bespreken de plannen voor de toekomst. Op de manier blijven uw website en social media actueel zonder dat u zich hier zelf zorgen over hoeft te maken.

Premium dienstverlening

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken verzorgt StudioJente niet alleen de inrichting van uw bedrijfswebsite, intranet en social media, maar ook het volledige onderhoud hiervan. Hierdoor kunt u volledig ontzorgd worden en zich richten op waarin u goed bent, namelijk het uitvoeren van uw bedrijf.


Zakelijk gegevens:
Kamer van Koophandel: 76993485
Omzetbelasting (BTW): NL003149251B20