Klant-debiteurenportaal

Van huisstijl en website tot effectief debiteurenportaal

De website is uw digitale portaal op internet waarmee u uw kantoor op een professionele en aansprekende manier kunt presenteren aan opdrachtgevers. Daarnaast gebruiken steeds meer gerechtsdeurwaarderskantoren en incasso-organisaties de website om met hun debiteuren in contact te komen.

Opdrachtgevers

In het deel voor opdrachtgevers van de website kunt u informatie geven over bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

  • De dienstverlening
  • Branches waarin u werkzaam bent
  • Referenties van opdrachtgevers
  • Kwaliteit (ISO 9001)
  • Maatschappelijke betrokkenheid (SRCM)
  • Dossier Online

Bij de contactgegevens van uw kantoor kan Google Maps worden ingevoegd, waardoor bezoekers met hun mobiele telefoon direct de route naar uw kantoor kunnen berekenen, per auto, fiets en openbaar vervoer. Standaard worden in de website ook contactformulieren opgenomen waardoor (potentiële) opdrachtgevers makkelijk met u in contact kunnen komen.

Klant-debiteuren

Speciaal voor gerechtsdeurwaarders en incasso-organisaties hebben wij een websitesysteem ontwikkeld dat volledig aansluit bij de hedendaagse wensen en behoeften.

Wij hebben dit portaal ontwikkeld in samenwerking met incasso-ondernemers, gerechtsdeurwaarders, de mensen achter de SRCM-norm en op basis van gesprekken met schuldhulpverleners. Hieruit is gebleken dat voor debiteuren de drempel vaak erg hoog is om contact te zoeken met de gerechtsdeurwaarder of incasso-organisatie om schulden op te lossen. Met het portaal worden debiteuren geactiveerd om zelf zaken te regelen en contact met u te zoeken, bijvoorbeeld via de ingebouwde WhatsApp-module. Zeker de jongere generatie werkt graag online.

klant-debiteurenportaal

Effectief klant-debiteurenportaal op uw website

Gerechtsdeurwaarders

Groot en Evers

Gerechtsdeurwaarders

Meinema Gerechtsdeurwaarders

Zakelijke social media

Social media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke manier. Het gaat daarbij niet alleen om informatie in de vorm van tekst. Ook beelden, zoals foto’s en films van uw bedrijf of producten worden gedeeld via social media. Social media is enorm belangrijk om het bereik en de zichtbaarheid van uw kantoor te vergroten. Ook kunt u gebruik maken van de chatfuncties van bijvoorbeeld LinkedIn om met opdrachtgevers, of Messenger van Facebook om met debiteuren in contact te komen.

Social media voor gerechtsdeurwaarder