Het intranet

De sleutel tot efficiëntie, samenwerking en overdraagbaarheid

Uw werk als gerechtsdeurwaarder is specialistisch en kennisintensief. U moet voldoen aan veel wet- en regelgeving, rekening houden met wensen van opdrachtgevers en u probeert efficiënt te werken. Om het werk soepel te laten verlopen, moeten medewerkers direct toegang kunnen hebben tot interne werkwijzen, standaarddocumenten en klantafspraken. In de praktijk zit veel kennis bij medewerkers in het hoofd. Plotseling blijkt dan dat medewerkers verschillende aanpakken hebben of erger: dat kennis met het vertrek van een medewerker ook weg is. Er zijn veel voordelen verbonden aan het eenduidig vastleggen van belangrijke informatie. Medewerkers kunnen bij vragen of onduidelijkheden eenvoudig ‘navraag doen’

Optimaliseren vastlegging
Het intranet is ontwikkeld om de overdraagbaarheid, continuïteit en interne communicatie binnen rechtspraktijken te verbeteren. Het is een webbased toepassing die u geheel zelf kunt beheren. Hiermee kunt u op een eenvoudige wijze belangrijke informatie vastleggen en delen voor intern gebruik. Het uitgangspunt is een kosteneffectieve oplossing met veel flexibiliteit en gebruiksgemak.

Een actuele website is zeer belangrijk om aantrekkelijk te zijn voor uw bezoekers. Om uw website eenvoudig zelf te kunnen beheren ontwikkelen wij deze in WordPress. WordPress is één van de meest gebruiksvriendelijke beheersystemen ter wereld. Uiteraard kunt u van ons uitleg krijgen in het gebruik van dit systeem en mocht het u niet lukken zelf uw website actueel te houden, dan kunnen wij dit natuurlijk voor doen.

Voorbeeld van de kennisbank

Dashboard functies
Naast genoemde modules bevat het intranet ook een “poll” functie waarmee u de medewerkers eenvoudig naar hun mening kunt vragen. Met de “Leuke Weetjes” functie kunt u interessante ontwikkelingen delen met uw medewerkers. Ook is standaard een zogenaamd “time-tracker systeem” opgenomen in het intranet om urenregistratie te vereenvoudigen. Ideaal voor juristen en medewerkers om gewerkte uren te declareren. Optioneel kan een kalendermodule worden geïntegreerd voor het plannen en organiseren van vergaderingen of afspraken.

De voordelen voor u:

  • Centrale overzichtelijke documentopslag
  • Werken per team met eenvoudige teammodules
  • Eenvoudige schaalbaarheid
  • Beveiligd werken in de cloud
  • Toegankelijk op kantoor en onderweg
  • Voldoen aan ISO 9001 en de GDWV
  • Ondersteuning op maat door StudioJente
  • Mogelijkheid tot onderhoud, beheer en redactie

Bekijk de demo-omgeving
Wilt u alvast een kijkje nemen in het intranet voor gerechtsdeurwaarders? Dan kunt u zien hoe het werkt en hoe het eruitziet vanuit de ogen van uw medewerker. Klik op de knop hieronder en log in met deze gegevens:
Gebruikersnaam: Demo gebruiker 1
Wachtwoord: DEMOgebruiker1

Werken per team
Het intranet is opgebouwd vanuit de gedachte van de gebruiker. Die ziet graag alle belangrijke teamdocumenten voor dagelijks gebruik bij elkaar in één overzicht. Geen rommelige mappen opnetwerkschijven, maar alleen georganiseerde en toegankelijke behandelplannen, klantafspraken, werkinstructies, notulen, actielijsten van teamoverleggen, formulieren en checklists. Flexibele rechten voor teams en individuen zorgt voor een gecontroleerde toegang tot de juiste documenten. Ons intranet is hierin uniek.

Voorbeeld van de teamsmodule voor losse opdrachten

Kantoor
In de kantoormodule vinden medewerkers informatie met betrekking tot het kantoor, zoals het personeelshandboek, informatie met betrekking tot inkoop en handige checklists. Daarnaast zijn in deze module invulformulieren aanwezig voor de melding van agressie-incidenten, klachten en datalekken. Ingevulde formulieren komen direct bij de juiste medewerker in de mailbox.

Kennisbank
In de Kennisbank vinden medewerkers wet- en regelgeving, nieuwsbrieven en handige links naar websites die zij veel gebruiken. In de Kennisbank worden zaken gearchiveerd, zoals de nieuwsbrieven van de KBvG, berichtgeving van Ius Novem, relevante wet- en regelgeving, jurisprudentie, normen (ISO 9001, IS 27001 en SRCM) en links naar bijvoorbeeld de KBvG, SNG, KvK en het Kadaster. Alles op een overzichtelijke pagina.

Nieuws
Met de overzichtelijke nieuwsmodule stelt u uw medewerkers in staat om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws binnen het kantoor en in de beroepsgroep. U kunt zelf eenvoudig nieuwsberichten aanmaken of nieuws delen van andere websites. Zo houdt u uw medewerkers eenvoudig op de hoogte van wat er speelt binnen het kantoor en in de actualiteit.

Gerechtsdeurwaarders

Groot en Evers

Gerechtsdeurwaarders

Meinema Gerechtsdeurwaarders

Meer informatie
Indien u meer informatie wenst over het intranet of een demonstratie met uitleg op uw kantoor, kunt rechtstreeks contact opnemen met Jente Veenstra via jente@studiojente.nl of 06 25 17 47 96.